Tinderbox billetsalget i gang

I den netop overståede sommer lancerede Odense en helt ny festival på den ellers så sprudlende danske festivalscene. Navnet var det HC. Andersen inspirerede “Tinderbox”. Festivallen blev mødt med åbne arme af såvel Fynboer som andre danskere og udlændinge. Efterfølgende er festivallen, med rette, blevet beskrevet som en stor succes.

Tinderbox var nemlig en stor succes, og alt gik mere eller mindre efter planen. Der var ingen køer til noget som helst og logistikken var perfekt. Desuden havde Tinderbox givet de mange gæster et helt fantastisk og ganske unikt musikprogram. Særligt var fokus på den elektroniske musik, og det var netop med til at få Tinderbox til at skille sig ud fra de andre festivaller.

Det er da også en realitet, at Tinderbox er tilbage næste sommer. Der vil endnu engang være fest og farver i tusindårsskoven i Odense, og mon ikke, at man også denne gang kan forvente et festfyrværkeri af et musikprogram. Festivaller har det med at blive bedre og bedre, i hvert fald de første år. Så hvis det også går sådan med Tinderbox, så kan man roligt begynde at skyde forventningerne i vejret.

Billetsalget til 2016 udgaven af Tinderbox er også allerede sat i gang, og de første trofate gæster har allerede købt deres billet. De er ikke i tvivl. Tinderbox 2016 bliver uden tvivl et hit.

En Tinderbox billet er hverken dyr eller billig, faktisk så er prisen nok lige tilpas, og derfor kan man gøre stor fordel i at købe allerede nu. Så skal man nemlig ikke tænke på den træls udgift, når sommeren nærmer sig. Så hellere få det ud af verden med det samme.

På den måde vil man også føle, at man har flere lommepenge til selve festivallen. Det vil uden tvivl betyde, at man kan nyde festivallen i langt højere grad.

 

About

Categories: MSc