Tinderbox rykker en enkelt dag

I sommeren 2015 lancerede Odense det sidste nye skud på festival-stammen. Festivalen er bedre kendt som Tinderbox og løb af stablen den sidste weekend i Juni, 2015.

Tinderbox er bredt beskrevet som en bragende succes. Odenseanerne og det danske festivalpublikum elskede konceptet og tog i mod Tinderbox med åbne arme. Der var ingen tvivl – Tinderbox var kommet for at blive.

Men arrangørerne dvæler ikke ved den første succesoplevelse. Planlægningen af næste års festival er allerede i gang, og i dag kom så seneste nyt om Tinderbox 2016.

I 2015 varede festivalen fra fredag til og med søndag, med Robbie Williams som det afsluttende navn søndag aften. Det bliver der lavet om på i 2015. Her har man nemlig valgt at køre fra torsdag til lørdag i stedet.

Umiddelbart virker det som en rigtig god beslutning fra arrangørerne og den sidste aften på Tinderbox bliver utvivlsomt endnu bedre og endnu mere mindeværdig i år en den var sidste år. Det er altid fænomenalt at slutte på en lørdag, så stor ros til Tinderbox herfra.

Datoerne er ligeledes på plads, og Tinderbox finder således sted fra torsdag den 23. juni til lørdag den 25. juni. Man kan allerede nu godt sætte kryds i kalenderen og bede chefen om fri fredag den 24. juni 2016. Der er ingen tvivl om, at Tinderbox 2016 bliver en mindst lige så stor fest som i 2015.

Der er endnu ikke offentliggjort noget musik, men i år præsenterede festivalen et ganske imponernede line-up, og mon ikke vi kan forvente lige så store musikalske oplevelser igen næste år? Måske endda endnu større.

Tinderbox skal opleves. Det er en fantastisk fest og en det er meget svært at sige noget negativt om festivalen. Måske skulle det lige være vejret, men det har arrangørerne trods alt ikke indflydelse på.

Men når Tinderbox 2015 var fantastisk selv med dårligt vejr, så kan man kun gisne om, hvor vidunderligt det bliver i 2016 med forhåbentligt bedre vejr.

 

About

Categories: MSc